enda

Tom Mankiewicz

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dragnet - benhårde strømere 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ladyhawke og lommetyven 1985 Manus U/Spillefilm
Cassandra broen 1976 Manus U/Spillefilm
For fuld udrykning 1976 Manus, Produktion, Manuskript U/Spillefilm
Ørnen er landet 1976 Manus U/Spillefilm
Manden med den gyldne pistol 1974 Manus U/Spillefilm
Lev og lad dø 1973 Manus U/Spillefilm
Diamanter varer evigt 1971 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.