enda

Tom Priestley

Klipper.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fluernes herre 1990 Klip U/Spillefilm
Farligt forfald 1988 Klip U/Spillefilm
Eksorcisten II: Kætteren 1977 Klip U/Spillefilm
S/S St. Louis 1976 Klip U/Spillefilm
Den lyserøde panter springer igen 1975 Klip U/Spillefilm
Den store Gatsby 1974 Klip U/Spillefilm
O lucky man 1973 Klip U/Spillefilm
Udflugt med døden 1972 Klip U/Spillefilm
Morgan - moden til indlæggelse 1966 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.