enda

Tom Rolf

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Windtalkers 2002 Klip U/Spillefilm
Hestehviskeren 1998 Klip U/Spillefilm
Dangerous minds 1995 Klip U/Spillefilm
Heat 1995 Klip U/Spillefilm
Mr. Jones 1993 Klip U/Spillefilm
Pelikan notatet 1993 Klip U/Spillefilm
Sneakers 1992 Klip U/Spillefilm
Black rain 1989 Klip U/Spillefilm
Ferie med bjørn på 1988 Klip U/Spillefilm
Enormt heldigt 1987 Klip U/Spillefilm
Øjne i natten 1987 Klip U/Spillefilm
Quicksilver 1986 Klip U/Spillefilm
9 1/2 uge 1985 Klip U/Spillefilm
Wargames 1983 Klip U/Spillefilm
Mænd af den rette støbning 1983 Klip U/Spillefilm
Manden der ville henrettes 1982 Klip U/Spillefilm
Vild opstandelse 1981 Klip U/Spillefilm
Heaven's Gate 1980 Klip U/Spillefilm
Hårdkogt 1978 Klip U/Spillefilm
New York, New York 1977 Klip U/Spillefilm
Den franske forbindelse 2 1975 Klip U/Spillefilm
Kidnap generalen 1970 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.