enda

Tom Rosenberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I, Frankenstein 2014 Producer U/Spillefilm
Underworld: Awakening 2012 Producer U/Spillefilm
The Lincoln lawyer 2011 Producer U/Spillefilm
Underworld: Rise of the Lycans 2009 Producer U/Spillefilm
Crank: High voltage 2009 Producer U/Spillefilm
Gamer 2009 Producer U/Spillefilm
Fame 2009 Producer U/Spillefilm
The ugly truth 2009 Producer U/Spillefilm
Untraceable 2008 Producer U/Spillefilm
Elegy - skønhedens magt 2008 Producer U/Spillefilm
Besat 2005 Produktion U/Spillefilm
Underworld: Evolution 2005 Produktion U/Spillefilm
Wicker Park 2004 Produktion U/Spillefilm
Million Dollar Baby 2004 Produktion U/Spillefilm
The Human Stain 2003 Produktion U/Spillefilm
Underworld 2003 Produktion U/Spillefilm
Mothman - Mørkets budbringer 2002 Produktion U/Spillefilm
The Gift 2000 Produktion U/Spillefilm
Det næstbedste 2000 Produktion U/Spillefilm
Autumn in New York 2000 Producer U/Spillefilm
Runaway Bride 1999 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.