enda

Tom Scott

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skolens "sorte" får 1986 Musik U/Spillefilm
Drømmepigen 1985 Musik U/Spillefilm
Fuld fart fremad 1984 Musik U/Spillefilm
Hanky panky 1982 Musik U/Spillefilm
To tosser bag tremmer 1980 Musik U/Spillefilm
Støv, sved og skud fra hoften 1972 Musik U/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Stephen, ung mediciner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.