enda

Tom Selleck

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Killers 2010 Mr. Kornfeldt U/Spillefilm
In & out 1997 Peter Malloy U/Spillefilm
Lad os slå "de gamle" ihjel 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Christopher Columbus - Den store eventyrer 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Tre mand og en lille dame 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Falsk alibi 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tre år i helvede 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tre mand og en baby 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Døden løber løbsk 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Farlig vej til Kina 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Lassiter - diamanter for dollars 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.