enda

Tom Sizemore

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Red 2008 Mr. McCormack U/Spillefilm
Ticker 2001 Ray Nettles U/Spillefilm
Black Hawk Down 2001 Ranger Oberstløjtnant Danny McKnight U/Spillefilm
Saving private Ryan 1998 Sergent Horvath U/Spillefilm
Forbandelsen 1997 Politikommisær Vincent D'Agosta U/Spillefilm
Djævel i blåt 1995 DeWitt Albright U/Spillefilm
Passenger Nr. 57 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.