enda

Tom Skerritt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Other Sister 1999 Radley Tate U/Spillefilm
Sidste træk 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Ved floden 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Alien - den 8. passager 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Skillevejen 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Distrikt 87 - Boston City 1972 Medvirkende U/Spillefilm
M.A.S.H 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.