enda

Tom Tykwer

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A Hologram for the King 2016 Instruktion U/Spillefilm
Cloud Atlas 2012 Instruktion, Manus, Musik, Producer U/Spillefilm
3 2010 Instruktion, Manus, Musik U/Spillefilm
The International 2009 Instruktion, Musik U/Spillefilm
The International 2009 Instruktion U/Spillefilm
Parfumen: Historien om en morder 2006 Instruktion, Manus, Musik U/Spillefilm
Heaven 2001 Instruktion U/Spillefilm
Krigeren og kejserinden 2000 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Lola 1998 Instruktion, Manus, Musik U/Spillefilm
Vintersoverne 1997 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Livet er en byggeplads 1997 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.