enda

Tom Vilhelm Jensen

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dead end 2006 Instruktion DK/Kort fiktion
Første person ental 2006 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Regler for krig 2006 Instruktion, Manus, Produktion DK/Kort fiktion
Afveje 2005 Instruktion, Manuskript, Klipper DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2004 Instruktion DK/Kort fiktion
Status quo 2001 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Tilfældets rapsodi 2000 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.