enda

Tom Wilkinson

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Good People 2014 DI John Halden U/Spillefilm
The Debt 2010 Stephan Gold U/Spillefilm
Duplicity 2009 Howard Tully U/Spillefilm
Michael Clayton 2007 Arthur Edens U/Spillefilm
Besat 2005 Fader Richard Moore U/Spillefilm
Pige med perleørering 2003 Van Ruijven U/Spillefilm
In the Bedroom 2001 Matt Fowler U/Spillefilm
Rush hour 1998 Thomas Griffin U/Spillefilm
Det' bare mænd 1997 Gerald U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Loyen U/Spillefilm
Priest 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Hardvendel U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.