enda

Tomas von Brömssen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sofies verden 1999 Alberto Knox U/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Torsten U/Spillefilm
Lærerinden 1995 Frank, Violas mand DK/Spillefilm
Karlsvognen 1992 Håkansson, klasselærer DK/Spillefilm
Mit liv som hund 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Manden fra Mallorca 1984 Kriminalinspektør Johansson U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.