enda

Tommy Lee Jones

(1946 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mechanic: Resurrection 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Jason Bourne 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Homesman 2014 Instruktion, George Briggs U/Spillefilm
Men in Black 3 2012 Agent K U/Spillefilm
Hope Springs 2012 Arnold U/Spillefilm
In the valley of Elah 2008 Hank Deerfield U/Spillefilm
No country for old men 2007 Ed Tom Bell U/Spillefilm
The Hunted 2003 L.T. Bonham U/Spillefilm
The Missing - Håbet lever 2003 Samuel Jones U/Spillefilm
Men in Black II 2002 Kevin Brown, Agent Kay U/Spillefilm
Rules of Engagement 2000 Col. Hayes 'Hodge' Hodges U/Spillefilm
Space Cowboys 2000 Hawk Hawkins U/Spillefilm
Mord pr. efterkrav 1999 Travis Lehman U/Spillefilm
U.S. Marshals 1998 Samuel Gerard U/Spillefilm
Small soldiers 1998 Chip Hazard U/Spillefilm
Men in Black 1997 K U/Spillefilm
Volcano 1997 Mike Roark U/Spillefilm
Batman forever 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Blue sky 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Klienten 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste nedtælling 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Himmel og jord 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Flygtningen 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Kapring på åbent hav 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Fire birds 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Manden fra Berlin 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Stormy Monday 1987 Medvirkende U/Spillefilm
The big town 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Væk på 10 sekunder 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Piraten med de ni liv 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Manden der ville henrettes 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Lykken er lige om hjørnet 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Øjne 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Terror bag lukkede døre 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.