enda
Person

Tone Tarding

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Lille Tut 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 1 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 2 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 3 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 4 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 5 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 6 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 7 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 8 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 9 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 10 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 11 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 12 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 13 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 14 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 15 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 16 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 17 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 18 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 19 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 20 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 21 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 22 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 23 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 24 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 25 2024 Casting Fiktionsserie
Lille Tut episode 26 2024 Casting Fiktionsserie
Kaptajn Bimse 2019 Produktionsleder DK/Spillefilm
Platy & Puss - de flyvende egern 2017 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Bertram finder hjem 2016 Produktion DK/Kort fiktion
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mops & Ollie 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Børnenes verden 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Exodus 2013 Postproduktionsleder DK/Kort fiktion
Flammen og vattotten 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Taynikma - Legenden om Rax 2011 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Pipungerne (Oversigt) 2009 Instruktion Fiktionsserie
Pipungerne - Prinsessen og vagten 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
Pipungerne - Turen til åen 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
Pipungerne - Hittebarnet 2009 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Pipungerne - Mus på stribe 2009 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Prinsessen og vagten 2009 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Why Bristol? 2004 Produktion DK/Dokumentarfilm
Love Birds 2000 Producer DK/Kort fiktion
En helvedes uge 2000 Producer DK/Kort fiktion
Exit non-stop 1998 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Jungledyret 1993 Produktionsleder DK/Spillefilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Toneassistent, Farvelægger DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Tegner DK/Spillefilm