enda

Tone Tarding

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Platy & Puss - de flyvende egern 2017 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Bertram finder hjem 2016 Produktion DK/Kort fiktion
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mops & Ollie 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Børnenes verden 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Exodus 2013 Postproduktionsleder DK/Kort fiktion
Flammen og vattotten 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Taynikma - Legenden om Rax 2011 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Pipungerne - Prinsessen og vagten 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
Pipungerne - Turen til åen 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
Pipungerne - Hittebarnet 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
Pipungerne - Mus på stribe 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
Prinsessen og vagten 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
Why Bristol? 2004 Produktion DK/Dokumentarfilm
Love Birds 2000 Producer DK/Kort fiktion
En helvedes uge 2000 Producer DK/Kort fiktion
Exit non-stop 1998 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Jungledyret 1993 Produktionsleder DK/Spillefilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Toneassistent, Farvelægger DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Tegner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Chicago Int. Children's Film Festival 2010-10-21 Pipungerne - Mus på stribe
Giffoni Film Festival 2010-07-18 Pipungerne - Mus på stribe
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2010-05-30 Pipungerne - Mus på stribe
BUSTER 2009-09-18 Prinsessen og vagten
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.