enda

Tonino Delli Colli

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Livet er smukt 1999 Foto U/Spillefilm
Death and the maiden 1994 Foto U/Spillefilm
Bitter måne 1992 Foto U/Spillefilm
Intervista 1987 Foto U/Spillefilm
Rosens navn 1986 Foto U/Spillefilm
Der var engang i Amerika 1984 Foto U/Spillefilm
Helt normal galskab 1981 Foto U/Spillefilm
Syv skønheder 1975 Foto U/Spillefilm
Salo eller de 120 dage i Sodoma 1975 Foto U/Spillefilm
Håndlangeren 1974 Foto U/Spillefilm
Silkeblød og dejlig 1973 Foto U/Spillefilm
Tre sku' man ha' 1971 Foto U/Spillefilm
Decameron 1971 Foto U/Spillefilm
Vestens hårde halse 1968 Foto U/Spillefilm
Den gode, den onde og den grusomme 1966 Foto U/Spillefilm
Matthæus Evangeliet 1964 Foto U/Spillefilm
Mamma Roma 1962 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.