enda

Tony Bill

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Flyboys 2006 Instruktion
Inside Deep throat 2005 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Harlan County War 2000 Instruktion
Ustyrlige hjerter 1993 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Crazy People 1990 Instruktion U/Spillefilm
En farlig ven 1987 Instruktion U/Spillefilm
I morgen er det for sent 1982 Instruktion U/Spillefilm
Mig og min bodyguard 1980 Instruktion U/Spillefilm
Guld og gamle drenge 1979 Produktion U/Spillefilm
Sidste stik 1973 Produktion U/Spillefilm
Baskende ørn, den sidste kriger 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.