enda

Tony Burrough

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Legenden fra dybet 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ladder 49 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hotel Rwanda 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tror du stadig på julemanden? 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Store forventninger 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Talking Heads 1987 Scenograf Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.