enda

Tony Curtis

(1925 – 2010)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
David & Fatima 2008 Medvirkende U/Spillefilm
Den gode famile 1990 Medvirkende Tv-film
Walter og Carlo i Amerika 1989 Willy La Rouge, CIA-chef DK/Spillefilm
Pigen og professoren 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Farligt bytte 1982 Scenograf U/Spillefilm
Mord i spejlet 1980 Medvirkende U/Spillefilm
To uheldige helte 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Lepke - 30'ernes hårde banan 1974 Medvirkende U/Spillefilm
To tvivlsomme patrioter 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Boston kvæleren 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Alle tiders race 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Militærlægen kaptajn Newman 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Kosakken Taras Bulba 1962 Andrei Bulba U/Spillefilm
Heksekedlen 1960 Pete U/Spillefilm
Ingen er fuldkommen 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Korporalen på eventyr 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Magtens sødme 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Houdini - manden uden nerver 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.