enda

Tony Forsberg

(1933 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Juliane 2000 Foto DK/Spillefilm
Klinkevals 1999 Foto DK/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Foto Tv-serie
Strisser på Samsø 1997 Foto Tv-serie
Larmar och gör sig till 1997 Foto Tv-film
Spring for livet 1997 Militærkonsulent U/Spillefilm
Den vita lejoninnan 1996 Fotograf U/Spillefilm
Søndagsbarn 1992 Foto U/Spillefilm
Den hvide viking 1992 Foto Tv-serie
Når ravnen flyver 1984 Foto U/Spillefilm
Stortyven 1979 Foto U/Spillefilm
Picassos eventyr 1978 Foto U/Spillefilm
Paradishuset 1977 Foto U/Spillefilm
Ih, det var dog den stiveste 1970 Foto U/Spillefilm
Mig og dig 1969 Foto DK/Spillefilm
En søndag i september 1963 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.