enda

Tony Gaudio

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hvepsereden 1943 Foto U/Spillefilm
High sierra 1941 Foto U/Spillefilm
Manden, der kom til middag 1941 Foto U/Spillefilm
Brevet 1940 Foto U/Spillefilm
Robin Hood 1938 Foto U/Spillefilm
Emile Zolas Liv 1937 Foto U/Spillefilm
Mesterbokseren Kid Galahad 1937 Foto U/Spillefilm
Chicagos underverden 1930 Foto U/Spillefilm
The blonde saint 1926 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.