enda

Tony Gilroy

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bourne legacy 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Duplicity 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
State of play 2009 Manus U/Spillefilm
Michael Clayton 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Bourne Ultimatum 2007 Manus U/Spillefilm
Bourneduellen 2004 Manus U/Spillefilm
Manden uden navn 2002 Manus U/Spillefilm
Livstegn 2000 Manus U/Spillefilm
Enemy of the state 1998 Manus U/Spillefilm
Djævelens advokat 1997 Manus U/Spillefilm
Ekstreme metoder 1996 Manus U/Spillefilm
Dolores Claiborne 1995 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.