enda

Tony Imi

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Blackwater Lightship 2004 Fotograf Tv-film
Aimée & Jaguar 1999 Foto U/Spillefilm
Shopping 1993 Foto U/Spillefilm
Fire birds 1990 Foto U/Spillefilm
Buster 1988 Foto U/Spillefilm
Fjender 1985 Foto U/Spillefilm
Vi skal over i nat 1981 Foto U/Spillefilm
Søulvene kommer 1980 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.