enda

Tony Leung

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Grandmaster 2013 Yip Man U/Spillefilm
Lust, caution 2007 Mr. Yee U/Spillefilm
Hero 2002 Brudt Sværd U/Spillefilm
Infernal affairs 2002 Chan Wing Yan U/Spillefilm
In the Mood for Love 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Happy together 1997 Lai Yiu-fai U/Spillefilm
Elskeren 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Hard-boiled 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Manden uden frygt 1982 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.