enda

Tony Pierce-Roberts

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En ægte mand 2008 Foto U/Spillefilm
Doom 2005 Foto U/Spillefilm
De-lovely 2004 Foto U/Spillefilm
Underworld 2003 Foto U/Spillefilm
Den gyldne skål 2000 Foto U/Spillefilm
Asterix & Obelix - I kamp mod Cæsar 1999 Foto U/Spillefilm
Paulie 1998 Foto U/Spillefilm
At overleve Picasso 1996 Foto U/Spillefilm
Klienten 1994 Foto U/Spillefilm
Afsløring 1994 Foto U/Spillefilm
Resten af dagen 1993 Foto U/Spillefilm
Ulvehunden 1991 Foto U/Spillefilm
Howards End 1991 Foto U/Spillefilm
Mørkets halvdel 1991 Foto U/Spillefilm
Iskold 1988 Foto U/Spillefilm
Værelse med udsigt 1985 Foto U/Spillefilm
Gris på gaflen 1984 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.