enda

Tony Richardson

(1928 - 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hamlet (1969) 2000 Instruktion
Blue sky 1994 Instruktion U/Spillefilm
Hotel New Hampshire 1984 Instruktion U/Spillefilm
The Charge of the Light Brigade 1968 Instruktion U/Spillefilm
Sejr eller nederlag 1962 Instruktion U/Spillefilm
En duft af honning 1961 Instruktion U/Spillefilm
Tribunehelten 1960 Instruktion U/Spillefilm
Lørdag aften, søndag morgen 1960 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.