enda

Tony Rodian

(1931 – 1995)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
I løvens tegn 1976 Butiksekspedient DK/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Skuespiller DK/Spillefilm
Rundt på gulvet 1974 Skuespiller Tv-film
Den glade ambulance 1970 Medvirkende Tv-film
Mig og min lillebror 1967 Larsen, embedsmand i justitsministeriet DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.