enda

Tony Scott

(1944 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Out of the Furnace 2013 Producer U/Spillefilm
Prometheus 2012 Producer U/Spillefilm
The grey 2012 Producer U/Spillefilm
Unstoppable 2010 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The A-team 2010 Producer U/Spillefilm
Kapring af Metro 1 2 3 2009 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Déjà vu 2006 Instruktion U/Spillefilm
Domino 2005 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Man on fire 2004 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Spy Game 2001 Instruktion U/Spillefilm
Enemy of the state 1998 Instruktion U/Spillefilm
The fan 1996 Instruktion U/Spillefilm
Fjenden i dybet 1995 Instruktion U/Spillefilm
True Romance 1993 Instruktion U/Spillefilm
The last boy scout 1991 Instruktion U/Spillefilm
Days of thunder 1990 Instruktion U/Spillefilm
Revenge - Hævnens pris 1989 Instruktion U/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader 2 1987 Instruktion U/Spillefilm
Top gun 1986 Instruktion U/Spillefilm
Hunger 1983 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.