enda

Tony Walton

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Regarding Henry 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Glasmenageriet 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Til ægteskabet os skiller 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
En sælgers død 1985 Produktionsdesign Tv-film
Dødsfælden 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Storbyens prins 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hvad vil du ha'? 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mordet i Orient-ekspressen 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Boy Friend 1971 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fahrenheit 451 1966 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.