enda

Torben Ager Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Turen går til Mars (del 1:3) 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Turen går til Mars (del 2:3) 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Turen går til Mars (del 3:3) 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
På sporet af den hellige krig - Krigerne 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
På sporet af den hellige krig - Netværket 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
På sporet af den hellige krig - Ideologen 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kampen om Staden 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Klip DK/Spillefilm
Junior 2003 Manus, Klip Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Klippeassistent Tv-film
Bænken 2000 Online-klipper DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.