enda

Torben Christiansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dommeren 2005 Grip DK/Spillefilm
Kys mor, skat! 1990 Lyd DK/Kort fiktion
Brudstykker 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
På sporet af virkeligheden 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tekno Love 1989 Lyd DK/Spillefilm
Atlantic Rhapsody 1989 Lyd DK/Dokumentarfilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Toneassistent DK/Spillefilm
Mellem himmel og jord 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
De udenforstående 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hjem til jul 1988 Lyd DK/Kort fiktion
Det handler om adgang... 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jiddisch musik 1987 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ingen Hamlet på Kronborg i år 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
En by mod vest 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Codans bølge 1985 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Når bare man har det godt 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.