enda

Torben Forsberg

(1964 – )

Filmfotograf. Gift med filmproducer Emilie Steen Ravn Jensen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Fotograf Tv-serie
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
De vilde svaner 2009 Foto DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Fotograf DK/Spillefilm
The prize of the Pole 2006 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Foto DK/Spillefilm
Dommeren 2005 2. fotograf DK/Spillefilm
Dogon 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Monsteret 2002 Foto DK/Kort fiktion
Halalabad blues 2002 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Ørkenens juvel 2001 Foto DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Foto DK/Spillefilm
Gråvejr 2000 Foto DK/Kort fiktion
På fremmed mark 2000 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Mifunes sidste sang 1999 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Cowboy & Angel 1998 Foto DK/Dokumentarfilm
Helten Henning 1998 Foto DK/Kort fiktion
Karrusel 1998 Foto Tv-serie
Cykelhelten 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Nordkaperen i det Indiske Ocean 1994 Foto, Undervandsfotograf DK/Dokumentarfilm
Værelse 17 1993 Foto DK/Kort fiktion
Den sidste færge 1993 Foto DK/Kort fiktion
Gigolo 1993 Foto DK/Kort fiktion
Den ufuldendte 1991 Foto DK/Kort fiktion
Obduktionen 1991 Foto DK/Kort fiktion
Englen og løven 1990 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.