enda

Torben Glarbo

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fire muslimske stemmer 2010 Foto DK/Dokumentarfilm
Historien bag kameraet 2006 Instruktion, Manus, Producent, Fotograf Tv-dokumentar
Det sidste barn 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Sorg og glæde 1999 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Tiden går 1999 Manus DK/Dokumentarfilm
Hornbæk ifølge Holger 1997 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Wiig Hansen - i arbejdets midte 1996 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Krummernes jul 1996 Foto Tv-serie
B77 Snapshots 1990 Foto DK/Dokumentarfilm
Mænd føder børn 1990 Foto DK/Dokumentarfilm
Fejemanden og friheden 1988 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Dokumentarfilm
Alkyone 1986 Foto DK/Eksperimentalfilm
Hvid Magt 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Når bare man har det godt 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Sonja Ferlov Mancoba - en dansk billedhugger i Paris 1983 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Attentat 1980 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Denmark - You'll love it! 1979 Assistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 2000-08-14 Sorg og glæde
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.