enda

Torben Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Max 2000 Location scout DK/Spillefilm
Achilleshælen er mit våben 1979 Fotografassistent DK/Spillefilm
At danse Bournonville 1979 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
En rig mand 1979 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Carl Nielsen 1865-1931 1978 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Firmaskovturen 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Åndedrættet og stemmen 1977 Foto DK/Dokumentarfilm
Julefrokosten 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Andersen hos fotografen 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
I Tvillingernes tegn 1975 Fotografassistent DK/Spillefilm
Halfdan Rasmussen 1974 Foto DK/Dokumentarfilm
I Tyrens tegn 1974 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det er jo bare teater 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Det sker ikke for mig 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Til jord skal du blive 1972 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Stof 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Hjertet der sladrede 1971 Lys Tv-film
William Heinesen 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Hans Scherfig 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.