enda

Torben Madsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
1-2-1-2 Højre-Venstre 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Historiske glimt, Løjt Kirkeby skole 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
The sacrifice 1995 Klip DK/Eksperimentalfilm
Linien 1993 Foto DK/Dokumentarfilm
Tilbagefald 1991 Foto DK/Dokumentarfilm
Bilvask 1991 Foto DK/Eksperimentalfilm
Small talk 1990 Foto DK/Dokumentarfilm
Den mand kunne jeg bare stole på 1990 Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Elsk din næste Produktion DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.