enda

Torben Nielsen

(1918 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
9 meter 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Portland 1996 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Balladen om Carl-Henning 1969 Lys DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Belyser DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på sjov 1962 Lyssætter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.