enda

Torben Ræbild

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kære Lise 2016 Special effect DK/Kort fiktion
PROSPERO 2016 Special effect DK/Kort fiktion
Tro, håb og ingenting 2016 Special effect DK/Kort fiktion
Drum Solo 2015 Special effect DK/Kort fiktion
Jeg er heks 2013 SFX DK/Dokumentarfilm
Bardo 2011 Special effects DK/Eksperimentalfilm
Når døden os skiller 2011 Special effects DK/Kort fiktion
Imens bladene falder 2010 Colorgrading DK/Kort fiktion
Ronnie ser på stjernerne 2010 Special effects DK/Kort fiktion
Den onde lejer 2006 Visual effects DK/Kort fiktion
Gensyn 2006 Special effects DK/Kort fiktion
Husby 2006 Special effects DK/Kort fiktion
Kære Christiane 2003 Special effects DK/Dokumentarfilm
Benny and the Bunnyman 2002 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.