enda

Torben Ulrich

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
I Walk 2020 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Blues for Montmartre 2011 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Bolden og muren 1988 Medvirkende, Tilrettelægger U/Dokumentarfilm
Øjeblikkets perler 1987 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Motion Picture 1970 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Vi som går stjernevejen 1956 Lis' ven DK/Spillefilm
Politikens filmjournal 093 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.