enda

Torben Ulrich

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
I Walk 2020 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Blues for Montmartre 2011 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Bolden og muren 1988 Medvirkende, Tilrettelægger U/Dokumentarfilm
Øjeblikkets perler 1987 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Motion Picture 1970 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Vi som går stjernevejen 1956 Lis' ven DK/Spillefilm
Politikens filmjournal 093 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 048 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.