enda

Tore Amundsen

(1927 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Andre folks børn 1958 Produktion DK/Spillefilm
Cyklisten 1958 Produktion DK/Kort fiktion
Jeg et hus mig bygge vil 1956 Produktion DK/Dokumentarfilm
Renlighed er en god ting 1956 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Lady og vagabonden 1955 Instruktør (dansk version - 1955) U/Spillefilm
Penge 1954 Produktion DK/Dokumentarfilm
Knive 1954 Produktion DK/Dokumentarfilm
Køleskabe 1954 Produktion DK/Dokumentarfilm
Befolkningens beskyttelse 1953 Klip DK/Dokumentarfilm
Peter Pan 1953 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Byg om vinteren 1952 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kyndby-værket 1951 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.