enda

Torkil Lauritzen

(1901 - 1979)

Skuespiller. Født 18/6 1901 (Fritz Torkild L.), død 4/6 1979. Søn af skuespiller Carl Lauritzen (1879-1940) og skuespillerinde Henny Lauritzen (1871-1938).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rend mig i revolutionen 1970 Hansen, arrestforvarer DK/Spillefilm
Herr Korbes tager imod 1963 Medvirkende Tv-film
Støvsugerbanden 1963 En politibetjent DK/Spillefilm
Rikki og mændene 1962 George, bartender DK/Spillefilm
Drej m for mord 1961 Medvirkende Tv-film
Cirkus Buster 1961 Torkil DK/Spillefilm
Du skønne ungdom 1960 Medvirkende Tv-film
Den skønne ungdom 1959 Medvirkende Tv-film
Pigen i søgelyset 1959 Forfatter DK/Spillefilm
Vi er allesammen tossede 1959 Cirkusdirektør DK/Spillefilm
Græsenkemanden 1958 Medvirkende Tv-film
Godnat Caroline 1958 Medvirkende Tv-film
Den pantsatte bondedrang 1958 Medvirkende Tv-film
Lyssky transport gennem Danmark 1958 Prokurist Rasmussen DK/Spillefilm
Aprilsnarrene 1958 Medvirkende Tv-film
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Bankbestyrer DK/Spillefilm
Borgersind 1957 Medvirkende Tv-film
Fuld af Fiduser 1956 Medvirkende Antologi
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Inspektør for Taxa DK/Spillefilm
Tre finder en kro 1955 En hushovmester DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Ven af Kitty DK/Spillefilm
Vivian venter sig 1954 Medvirkende Tv-film
En sømand går i land 1954 Chef i stormagasin DK/Spillefilm
Himlen er blå 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Sprechstallmeister DK/Spillefilm
Vi arme syndere 1952 Medvirkende DK/Spillefilm
Hold fingrene fra mor 1951 Onkel Edvard DK/Spillefilm
Frihed forpligter 1951 Medvirkende DK/Kort fiktion
Min kone er uskyldig 1950 Betjent DK/Spillefilm
Café Paradis 1950 Tom, bekendt af Birger DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Mani 1947 Verles skolekammerat DK/Spillefilm
Ta', hvad du vil ha' 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
Panik i Familien 1945 Kriminalbetjent DK/Spillefilm
Besættelse 1944 Landbetjent Hermannsen DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Tilskuer, der pifter DK/Spillefilm
Moster fra Mols 1943 Betjent DK/Spillefilm
Det brændende Spørgsmaal 1943 Protokolfører i retten DK/Spillefilm
En Pige uden Lige 1943 Krovært DK/Spillefilm
Lykken kommer 1942 Ven af Hagens DK/Spillefilm
Søren Søndervold 1942 Ole, havnearbejder DK/Spillefilm
Frøken Vildkat 1942 Togbetjent DK/Spillefilm
Frøken Kirkemus 1941 Redaktionssekretær Strøm DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Barber DK/Spillefilm
Niels Pind og hans Dreng 1941 En af byens spidser DK/Spillefilm
Pas paa Svinget i Solby 1940 En Sekretær DK/Spillefilm
Familien Olsen 1940 Bargæst DK/Spillefilm
Jeg har elsket og levet 1940 Buntzen, student DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 Cyklist DK/Spillefilm
Nordhavets Mænd 1939 Kokken DK/Spillefilm
Champagnegaloppen 1938 Løjtnant Seefeld DK/Spillefilm
Alarm 1938 En Falckmand DK/Spillefilm
Blaavand melder Storm 1938 Kokkedreng på "Falken" DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Onkel Aksel DK/Spillefilm
Frk. Møllers Jubilæum 1937 Direktør Schmidts sekretær DK/Spillefilm
En fuldendt Gentleman 1937 Kammerjunker Gothenburg DK/Spillefilm
Snushanerne 1936 Tolder DK/Spillefilm
Kidnapped 1935 Mand i lufthavn DK/Spillefilm
Week-End 1935 Mand, der skal på weekend DK/Spillefilm
Hallo! Afrika forude! 1929 En ung herre DK/Spillefilm
Kraft og Skønhed 1928 Poul, Browns nevø DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.