enda

Toru Takemitsu

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Solen stiger 1993 Musik U/Spillefilm
Ran 1985 Musik U/Spillefilm
Ceremonien 1971 Musik U/Spillefilm
Byen uden årstider 1970 Musik U/Spillefilm
Mørkets blomster 1964 Musik U/Spillefilm
Kvinden i sandet 1963 Musik U/Spillefilm
De unge elskende 1962 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.