enda

Toshio Suzuki

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Når vinden rejser sig 2013 Producer U/Spillefilm
Oppe på Valmuebakken 2011 Producer U/Spillefilm
Arriettys hemmelige verden 2010 Producer U/Spillefilm
Ponyo på klippen ved havet 2009 Producer U/Spillefilm
Legenden om Jordhavet 2007 Producer U/Spillefilm
Det levende slot 2004 Produktion U/Spillefilm
Chihiro og heksene 2001 Producer U/Spillefilm
Prinsesse Mononoke 1997 Producer U/Spillefilm
Hjertets hvisken 1995 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.