enda

Toshiro Mifune

(1920 – 1997)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dræbende sværd 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det blodige sværd 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Den røde sol 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Duel i Stillehavet 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Rødskæg 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Himmel og helvede 1963 Kingo Gondo U/Spillefilm
Sanjuro 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Yojimbo - livvagten 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Blodets trone 1957 Medvirkende U/Spillefilm
De syv samuraier 1954 Kikuchiyo U/Spillefilm
Rashomon - dæmonernes port 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Idioten 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.