enda

Tove Berg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dommeren 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Produktionsassistent U/Spillefilm
Springflod 1990 Produktionsassistent DK/Spillefilm
17 op 1989 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Psyko-Lab 1989 Assisterende producer Tv-serie
Pelle Erobreren 1987 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Busters verden 1984 Produktion DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Koks i kulissen 1983 Kostumer DK/Spillefilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Kostumer DK/Spillefilm
Go' morgen Morgen 1982 Kostumer DK/Dokumentarfilm
Langturschauffør 1981 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Undskyld vi er her 1980 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.