enda

Tove Errboe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rejseholdet 1983 Enkefru Hansen Tv-serie
Er det løgn, hva' jeg si'r? 1978 Medvirkende Tv-film
Kun sandheden 1975 Passager DK/Spillefilm
Jap 1973 Medvirkende Tv-film
Jacob von Thyboe 1966 Medvirkende Tv-film
Alle har ret 1966 Medvirkende Tv-film
Folk og røvere i Kardemomme By 1959 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.