enda

Tove Robert Rasmussen

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den blå munk 1998 Bargæst, Rekvisitør DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Produktionsdesign Tv-serie
Pigen med de grønne øjne 1995 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Cirkus Ildebrand 1995 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Bryllupsfotografen 1994 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Viktor og Viktoria 1993 Rekvisitør DK/Spillefilm
Planetens spejle 1992 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sirup 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Isolde 1989 Scenograf DK/Spillefilm
17 op 1989 Regi DK/Spillefilm
Opbrud 1988 Scenograf DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Regi DK/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Rekvisitør U/Spillefilm
Den erindrende 1985 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Hodja fra Pjort 1985 Regi DK/Spillefilm
Busters verden 1984 Scenograf DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Rekvisitør DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Regi DK/Spillefilm
Koks i kulissen 1983 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det parallelle lig 1982 Rekvisitør DK/Spillefilm
Belladonna 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kniven i hjertet 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.