enda

Tove Wallenstrøm

(1915 – 2013)

Skuespillerinde og visesanger. Født 12/1 1915, død 5/3 2013.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ansigterne 1986 Medvirkende Tv-film
Det bødes der for 1944 Ella DK/Spillefilm
Kærlighed paa Rulleskøjter 1943 Medvirkende DK/Reklamefilm
Frøken Vildkat 1942 Dame på artistbureau DK/Spillefilm
I Dag begynder Livet 1939 Laura, kordame DK/Spillefilm
Danmark for Folket 1937 Medvirkende DK/Kort fiktion
Der var engang en Vicevært 1937 Pige i badedragt DK/Spillefilm
Fange Nr. 1 1935 Irene Petræus DK/Spillefilm
Week-End 1935 Eva - Jørgens kæreste DK/Spillefilm
Fem raske Piger 1933 Grace DK/Spillefilm
Københavnere 1933 Pantomimedanser DK/Spillefilm
Med fuld Musik 1933 Dansende ung pige DK/Spillefilm
Han, hun og Hamlet 1932 Elev på pigekostskolen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.