enda

Tove Wisborg

(1936 - 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rejseholdet 1983 Bilist Tv-serie
Forræderne 1983 Bertels mor DK/Spillefilm
Frøken Jensens pensionat 1982 Lines mor Tv-serie
Kassen stemmer 1976 Receptionist DK/Spillefilm
Flagermusen 1969 Ida Tv-film
Helle for Lykke 1969 Pylle DK/Spillefilm
Farvel Thomas 1968 Dame i baren Tv-film
Anklage mod ukendt 1966 Medvirkende Tv-film
Tine 1964 Tinka DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
George Dandin 1962 Medvirkende Tv-film
Den grønne elevator 1961 Marianne DK/Spillefilm
Den indbildt syge 1959 Medvirkende Tv-film
Styrmand Karlsen 1958 Prinsesse Bibiani, datter af Dronningen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.