enda

Trevor Howard

(1913 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I landets hjerte 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Lysår herfra 1981 Medvirkende U/Spillefilm
For Guds skyld! 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Orkanen 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Regimentets ære 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Greven af Monte Cristo 1974 Medvirkende Tv-film
The Night Visitor 1971 The inspector U/Spillefilm
Slaget om England 1969 Medvirkende U/Spillefilm
The Charge of the Light Brigade 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Sultan - Indiens frihedshelt 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Von Ryan's ekspres 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Den store ulv kalder 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Mytteri på Bounty 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Nætter i Lissabon 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Havets stolte sønner 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Fredløs på øerne 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Nettet strammes 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Stjålne timer 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det korte møde 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.