enda

Trevor Jones

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jorden rundt i 80 dage 2004 Musik U/Spillefilm
Det hemmelighedsfulde selskab 2003 Musik U/Spillefilm
Crossroads 2002 Musik U/Spillefilm
From Hell 2001 Musik U/Spillefilm
Thirteen Days 2000 Musik U/Spillefilm
Notting Hill 1999 Musik U/Spillefilm
Den frygtløse 1998 Musik U/Spillefilm
Desperate Measures 1998 Musik U/Spillefilm
G.I. Jane 1997 Musik U/Spillefilm
Alt for Roseanna 1997 Musik U/Spillefilm
Brassed off! 1996 Musik U/Spillefilm
Loch Ness 1996 Musik U/Spillefilm
Richard III 1995 Musik U/Spillefilm
Dødbringende kontakt 1995 Musik U/Spillefilm
Dødens kys 1994 Musik U/Spillefilm
Cliffhanger 1993 Musik U/Spillefilm
In the Name of the Father 1993 Musik U/Spillefilm
Freejack 1992 Musik U/Spillefilm
Den sidste mohikaner 1992 Musik U/Spillefilm
Ingen udvej 1990 Musik U/Spillefilm
Araknofobi 1990 Musik U/Spillefilm
En mand går amok 1990 Musik U/Spillefilm
Sea of love 1989 Musik U/Spillefilm
Mississippi burning 1988 Musik U/Spillefilm
Nicky & Gino 1988 Musik U/Spillefilm
Djævelen i hjertet 1987 Musik U/Spillefilm
Labyrinten til troldkongens slot 1986 Musik U/Spillefilm
Flugtekspressen 1985 Musik U/Spillefilm
Piraten med de ni liv 1983 Musik, Arrangement U/Spillefilm
De gode, gamle dage 1983 Musik Tv-film
Den sorte krystal 1982 Musik U/Spillefilm
Excalibur - Kongernes sværd 1981 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.