enda

Trille

(1945 - 2017)

Musiker, tv-tilrettelægger i DR. Født 6/3 1945 (Gudrun Bodil Nielsen), død 17/10 2017. Kendt under sit kunstnernavn Trille - fra 1980 hed hun officielt Trille Bodil Nielsen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ghana i 4 dele. Fisk begynder med f 1994 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Thomas og Tim 1993 Manuskript Tv-serie
Du store verden - 39 søskende 1991 Instruktion Tv-dokumentar
Ludo 1985 Manus Tv-serie
Da Svante forsvandt 1975 Journalist DK/Spillefilm
Familien med de 100 børn 1972 Fyrs mor DK/Spillefilm
Bennys badekar 1971 Havfrue DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.